Andreea Berecleanu, prima reacție după ce Andreea Esca a spus despre ea că nu are umor: „Mi s-ar părea lipsit de eleganță…”

05 08. 2024, 13:22
andreea berecleanu andreea esca

Andreea Berecleanu a reacționat! Ce a avut de spus prezentatoarea de la Antena 1 despre comentariul făcut de Andreea Esca. Iată ce a declarat!

Andreea Berecleanu și Andreea Esca reprezintă imaginile unor televiziuni diferite, dar acest aspect nu a creat o rivalitate între ele. Dimpotrivă, cele două sunt prietene de ani de zile, încă de la începuturile carierelor lor. Recent, Andreea Esca a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a făcut niște afirmații neașteptate despre Andreea Berecleanu. Reacția șatenei nu a întârziat să apară.

Ce a spus Andreea Esca

Andreea Esca a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc?”. Veterana de la PRO TV a fost nevoită să răspundă la întrebarea:  „Să presupunem că ar trebui să acorzi unei vedete din România premiul Zmeura de Aur pentru cea mai lipsită de umor vedetă. Cui i-ai acorda premiul?”. Răspunsul blondinei a stârnit un val de reacții, printre care și a Andreei Berecleanu, cea care a fost nominalizată de Andreea Esca drept cea mai lipsită de umor vedetă.

„Andreea Berecleanu. Are foarte multe calități, dar nu cred că are umor. Am zis, gata! Ce să fac? Sunt oameni care n-au umor și au alte calități. Poate nu are același tip de umor ca și mine.”, a fost răspunsul știristei de la PRO TV.

Andreea Berecleanu reacționează

Andreea Berecleanu a fost discretă și elegantă în răspuns, așa cum ne-a obișnuit. Știrista a ținut să precizeze că mai mulți oameni, din diferite domenii, și-au dorit o reacție din partea ei.

„Am tot primit zilele acestea întrebări legate de o afirmație făcută de Andreea Esca în cadrul unei emisiuni de la PRO TV, cu privire la mine și la «umorul» meu. Unii m-au întrebat dacă ne-am certat cumva, alții, mai apropiați, și-au exprimat părerea personală, iar jurnaliștii mi-au cerut un drept la replică. Ce vreau să știți este că i-am răspuns Andreei personal. Nu voi face publică nicio altă referire pe această temă, mi s-ar părea lipsit de eleganță și ar expune două persoane publice iubite și respectate de public într-o zonă unde nu ar trebui să fie”, a fost răspunsul știristei Andreea Berecleanu.

Sursă foto: social media